blog banner

Blog

NDREQJE

… atë që dua të them, do ta them aq herë gabim, derisa të tërheq vemendjen tënde, e me ty të bëhem një mëndje, … Kësaj bote të cuditshme, që kurrë nuk kupton kur flet drejt Le të kapemi për dore, Unë Helenë e ti Hamlet! Le të lidhemi bregut algave me krip e pakrip, […]

Read More

Kuin lintu

Sanoin vahingossa; minulla on kaksi kotimaata, Yhdessä sydän lepää, kun olen surullinen Toinen kerää kyyneleeni kerään aina, kun sataa   Yhtenä päivänä kutsuin molempia hädässä: rakkaat kotimaani, huusin, mutta ei kukaan kuunnellut Lensin, ja ilmaan jäin, Lintu, joka ei voinut laskeutua.  

Read More

Olin juoksija …

Koko elämäni olen vain juossut. Tyttönä juoksin äidiltä joka vaati ja vaati ja vaati että kasvaisin nopeammin. Onneksi minulla oli mummon lämmin syli, jossa lepäsin välillä kuin säde rankka sateen jälkeen. Rakkauden perässä en koskaan juossut, se oli ainoa asia johon en ehtinyt sillä rakkaus nappasi minut juostessani kuin saalistaja uhrinsa. Näin minä juoksin ja […]

Read More

(Për hir të së vërtetës)

… dhjetë herë shkruajta dicka, dhe te dhjeta herët e fshiva tekstin. Ajo që kuptova është, se nuk ka ditë më të vërtetë gjatë gjithë vitit, se dita e 365:të,  se ditëve të tjera mund të gënjehet, mund të zbukurohen mendime, mund të flitet pa vizione, mund të shuhen flakët pa shuar zjarrin, mund të […]

Read More

Scroll Up