blog banner

Olen SDPn kuntavaaliehdokkaana 2021.

Kannatan suomalaisia arvoja, itsensä toteutusta, solidarisuutta ja yleistä yhteiskunnan harmonian luomista ja säilyttämistä.

Suomalaiset nykyarvot ylläpitävät järjestelmää, joka tällä hetkellä tukee kantasuomalaisten lisäksi myös maahanmuuttajia. Yksinhuoltajaäitinä sain vapauden tehdä tärkeitä omia valintoja elämässäni Suomessa, sekä mahdollisuuksia toteuttaa itseäni. Tämän järjestelmän ansiosta pystyin hankkimaan ammattipätevyydet kolmelta eri alalta. Yhteensä suoritin opintoja kaksi ammattitutkintoa, kaksi kandidaattiohjelmaa ja yhden maisterin tutkinnon(yhteiskuntatieteiden maisteri). Helppoa se ei tietenkään ollut, mutta ilman tätä meidän suomalaista järjestelmää se ei varmaankaan olisi ollut edes mahdollista. Jokaisen mahdollisuus ja oikeus päästä opiskelemaan on meidän valtion, ja niinpä koko Suomen kansan ansiota. Ilman tätä meidän hyvinvointijärjestelmää, tuskin olisin yksinhuoltajaäitinä pystynyt kustantamaan myöskään lapsieni korkeakoulutusta. Tämän järjestelmän etu on sen kyvyssä nostattaa ihmisiä heikommista lähtökohdista ja kehittää heidät tärkeäksi osalliseksi yhteiskuntaamme.

“Ilman tätä meidän hyvinvointijärjestelmää, tuskin olisin yksinhuoltajaäitinä pystynyt kustantamaan myöskään lapsieni korkeakoulutusta.”

Suomessa uskotaan monipuoluejärjestelmään, joka mahdollistaa sen, että ihmiset voivat
löytää itselleen sopivan puolueen, joka edustaa omia periaatteitaan yhteiskunnan kehityksessä. Mielestäni tämä
mahdollistaa kansan tasavertaisuuden, sillä jokaisella on oikeus tulla kuulluksi.
Suomalaisten arvojen pohjalta Suomi on tänään yksi parhaista valtioista, jossa korruption osuus on pienempi.

Mielestäni suomalaisiin arvoihin ei myöskään kuulu materialismi, vaan vastuullisuus,
joka näkyy itsensä tuntemisessa sekä ympäristöä huomioivassa ajattelussa. Juuri nämä arvot ovat osa niitä joita minä pyrin tukemaan, niin myös kantasuomalaisia että maahanmuuttajia
toteuttamaan itseään, sillä olemme kaikki tasavertaisia.

Äänestä minua numerolla 160


Scroll Up